دوهفته نامه باختر زمین

دوهفته نامه باختر زمین

سیاسی،اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی وورزشی
دوهفته نامه باختر زمین

دوهفته نامه باختر زمین

سیاسی،اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی وورزشی

کشورهای مدال آور وناکامان بزرگ الپیک لندن

آنالیز جدول توزیع مدال های المپیک 2012
کشور اتریش در رأس مطرح‌ترین کشورهایی که موفق نشدند در المپیک 2012 لندن به مدال برسند، قرار گرفت.
مشرق، رقابت‌های المپیک 2012 لندن در حالی بامداد امروز با خاموش شدن مشعل این رقابت‌ها در ورزشگاه المپیک به پایان رسید که در پایان تنها 85 کشور از 200 کشوری که در بریتانیا حضور داشتند، موفق به کسب مدال شدند.

در این رقابت‌ها 962 مدال طلا، نقره و برنز در میان 85 کشور توزیع شد و بسیاری از کشورهایی که خیلی در ورزش جهان جایی ندارند، در المپیک امسال حداقل یک مدال کسب کردند. از اوگاندا که توانست در روز پایانی بی شک مهم‌ترین مدال المپیک را در دوی ماراتن کسب کند تا کشورهای مسلمانی چون تاجیکستان و قطر و کویت و بحرین و البته عربستان که تنها یک برنز به دست آورد.

کشور مهد المپیک یعنی یونان در این رقابت‌ها عملکرد ناموفقی داشت و فقط به دو برنز بسنده کرد و از سوی دیگر کشورهای آفریقایی مانند کنیا و اتیوپی بیشتر در ماده‌های استقامتی دوومیدانی موفق بودند، یعنی درست جایی که جامائیکایی‌ها بیشتر مدال‌های خود را از این میدان و در ماده‌‌های سرعتی به دست‌ آوردند. حضور کشورهای باهاماس و گرانادا در جمع کشورهای طلایی نیز در نوع خود قابل توجه است.

همچنین با پایان رقابت‌های المپیک 2012 کاروان ورزش آمریکا قهرمان شد تا پس از یک دوره وقفه در المپیک 2008 پکن که قهرمانی به میزبان رسید، سریال قهرمانی‌های آمریکایی‌ها از المپیک 1996 آتلانتا همچنان ادامه داشته باشد.

در پایان المپیک 2012، آمریکا در حالی با 46 طلا، 29 نقره و 29 برنز و با فاصله 8 مدال طلای بیشتر نسبت به چین قهرمان شد که در بیشتر روزهای این مسابقات، آمریکایی ها در جدول رده بندی مدال ها پایین تر از چین قرار داشتند. بریتانیای میزبان نیز به عنوان سومی بسنده کرد و روسیه چهارم شد تا جایگاه این دو کشور در لندن نسبت به المپیک 2008 پکن تغییر کند.

کشورهای مطرح اروپایی مانند آلمان، فرانسه و ایتالیا در جمع 10 کشور برتر در رتبه‌های ششم، هفتم و هشتم قرار گرفتند و کره‌جنوبی نیز موفق شد با 2 پله صعود نسبت به المپیک 2008 پکن، رده پنجم المپیک لندن را به خود اختصاص دهد.

کاروان ورزش کشورمان نیز حضور موفقی را در لندن سپری کرد و با کسب 12 مدال با قرار گرفتن در رده هفدهم جدول توزیع مدال‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش فارس،85 کشور در حالی در این رقابت‌ها موفق به کسب مدال شدند که بسیاری از کشورهای مطرح و در رأس آنها اتریش از کسب مدال در المپیک 2012 لندن بازماندند. اتریش که کاروانی حدود 70 نفره را در این رقابت‌ها داشت، حتی یک مدال برنز هم به دست نیاورد تا بدون شک ناکام ترین کشور حاضر در المپیک 2012 لندن لقب بگیرد. در این بین رژیم صهیونیستی نیز از کسب مدال بازماند تا این کشور هم در زمره ناکامان المپیک 2012 لندن قرار بگیرد.

در زیر نگاهی می‌اندازیم به کشورهای مطرح قاره‌های مختلف که موفق به کسب مدال از المپیک 2012 لندن نشدند:

آفریقا:

سنگال – آنگولا – کامرون – غنا – ساحل عاج – گینه – نیجریه – سومالی – توگو – موزامبیک

آسیا:

لبنان – امارات – عراق – پاکستان – ویتنام – فلسطین – سریلانکا – اردن – فیلیپین – سوریه – ترکمنستان

اروپا:

بوسنی – ایرلند – اتریش

آمریکا:

شیلی – نیکاراگوئه – بولیوی – اکوادور – پاناما – اروگوئه – کاستاریکا – السالوادور – هندوراس – پاراگوئه – پرو

اقیانوسیه:

فیجی – گوام

توهین بی شرمانه به سلیمی وانوشیروانی

توهین بی شرمانه روزنامه وین به بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی+عکس

روزنامه وین چاپ اتریش در اقدامی جنجالی با انتشار عکس 2 سگ، پهلوانان ایران را که به مقام قهرمانی رقابت های وزنه برداری المپیک 2012 لندن دست پیدا یافتند هتک حرمت کردند.

به گزارش قدس انلاین به نقل از آنا، بهداد سلیمی قویترین مرد جهان و سجاد انوشیروانی که موفق به کسب مدال های طلا و نقره المپیک لندن شده و باعث افتخار و غرور آفرینی برای میهن عزیزمان شدند مورد تمسخر و هتک حرمت روزنامه وین، چاپ اتریش قرار گرفتند.

روزنامه اتریشی وین در چاپ امروز خود در اقدامی توهین آمیز از عکس 2 سگ که مدال های طلا و نقره به گردن دارند به عنوان قهرمانان نامی ایران استفاده کرد و باعث جریحه دار شدن قلب میلیون ها ایرانی شد.

اقدام اتریشی ها در حالی صورت گرفته که کاروان ورزشی این کشور تا کنون حتی یک مدال برنز هم نتوانسته در لندن کسب کند که این امر موجب عصبانیت وزیر ورزش اتریش شده است.

مسئولین ورزش ایران باید اقدامات لازم را در خصوص این هتاکی اتریشی ها علیه قهرمانان ایرانی انجام دهد.

مصاحبه با مارتینیتی

مارتینتی: ایرانی‌ها تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند
رئیس فدراسیون جهانی کشتی گفت: با توجه به علاقه‌ای که در بین مردم ایران وجود دارد آنها تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند.

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لندن، نشست مطبوعاتی رافائل مارتینتی رئیس فدراسیون جهانی کشتی عصر امروز برگزار شد و خبرنگاران حاضر در رقابت‌های المپیک به طرح سؤالات خود از وی پرداختند.

مارتینتی در مورد کشتی سعید عبدولی و حریف فرانسوی که ایرانی‌ها معتقد به قضاوت نامطلوب داوران در این دیدار بودند، گفت: فیلم این مسابقه با حضور تمام داوران حاضر در المپیک بازبینی شد که نتیجه آن تأیید قضاوت صحیح داوران بود.

وی ادامه داد: ایران کشور بزرگی در کشتی است و مردم آن تحمل شکست قهرمانانشان را ندارند و این موضوع برای آنها یک تراژدی است که نمی‌توانند آن را قبول کنند.

رئیس فیلا درباره اضافه شدن 3 وزن کشتی زنان به المپیک گفت: برخی کشورهای مسلمان از جمله ایران به خاطر شرایط مذهبی در کشتی زنان فعالیت ندارند به همین منظور پیشنهاد دادیم تا بانوان این کشورها با حجاب کامل در مسابقات شرکت کنند و همچنان در حال مذاکره با مسئولان فدراسیون این کشورها هستیم البته این موضوع به سیاست‌های کشورها بستگی دارد اما با توجه به شناختی که از ایران دارم مطمئنم که در این قسمت هم توانایی زیادی دارند.

مارتینتی درباره اینکه ایران پس از 40 سال در المپیک صاحب مدال شد و با 3 طلا موفق به قهرمانی در المپیک شد، گفت: می‌دانم که کشتی در ایران ورزش اول است و اگر تلویزیون نگاه کنید یا روزنامه بخوانید همیشه در مورد کشتی صحبت می‌شود.

وی تصریح کرد: بعد از باخت عبدولی فیلا 300 ایمیل تند دریافت کرد که نشان‌دهنده محبوبیت کشتی در ایران است. کسب این تعداد مدال از سوی ایران دست من نبود و معلوم نیست که در المپیک بعدی هم بتواند این نتیجه را تکرار کند. هر کس بهتر تلاش کند نتیجه می‌گیرد.

رافائل مارتینتی رئیس فدراسیون جهانی کشتی که در این کنفرانس در محاصره خبرنگاران ایرانی قرار گرفته بود به طور مدام به سؤالات این خبرنگاران پاسخ می‌داد.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا ایران با وجود اینکه از قطب‌های اصلی در کشتی در دنیا محسوب می‌شود نماینده‌ای در فیلا ندارد، عنوان کرد: فیلا 180 عضو دارد و ایران تنها کشوری نیست که در انتخابات هیئت رئیسه رأی نیاورد. نماینده چین هم نتوانست آراء لازم را کسب کند، اعضای فدراسیون به سیاست‌ کشورها و نمایندگانشان رأی می‌دهند.

مارتینتی تصریح کرد: شاید اگر ایران سیاست‌ بهتری اتخاذ کند نماینده‌اش رأی می آورد. این ناامیدکننده است که ایران نماینده‌ای در فیلا ندارد. با یک بشکن نمی‌توان به عضویت هیئت رئیسه فیلا درآمد. سیاست‌های فدراسیون تعیین‌کننده است و به من ربطی ندارد. نمایندگان کشورها باید با سایر اعضا مذاکره کنند و برای کسب آراء نظر آنها را جلب کنند. ایران هم باید در این زمینه بهتر عمل کند.

بهترین بنای کشتی فرنگی دنیا

بنا نخستین بار در سال ۲۰۰۵ به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان انتخاب شد و ازهمان ابتدا شیوه کاری او با تمام مربیان متفاوت بود و حتی شیوه کاری بنا مورد توجه کار‌شناسان این رشته ورزشی قرار گرفت.

محمد بنا معمار کشتی فرنگی ایران با کسب سه مدال طلا در المپیک لندن نام خود را به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان جاودانه کرد.

به گزارش ایلنا، شاید در سال‌های نه چندان دور کمتر علاقه‌مندی به کشتی تصور می‌کرد روزی کشتی فرنگی کشورمان در المپیک سه مدال طلا کسب کند اما محمد بنا مردی که از سال ۲۰۰۵ امید‌ها را در این رشته ورزشی زنده کرد به آرزوی خانواده کشتی فرنگی رنگ واقعیت بخشید و نشان داد با برنامه ریزی دقیق و اعتماد به جوانان می‌توانیم در هر رشته به افتخارات بزرگ دست یابیم. دوستی وعلاقه زیاد بنا به شاگردانش و همچنین روحیه پیروزی بخشی او یکی دیگر از دلایل اصلی موفقیت تیم کشتی فرنگی ما پس از حضور مربی خاص جهان بود.

کشتی فرنگی ایران با کسب مدال طلا در المپیک لندن برای نخستین بار دربازی‌های المپیک طلایی شد و همچنین برای اولین بار قهرمان تیمی این رقابت‌ها نیز شد. رسیدن به این مهم با برنامه ریزی دقیق محمد بنا معمار کشتی فرنگی ایران صورت گرفت و این مربی خاص توانست مزد زحمات خود را بگیرد.

محمد بنا کشتی گیر ۶۸ کیلوگرم اسبق تیم ملی کشورمان که نخستین مدال جهانی کشتی فرنگی ایران را پس از انقلاب بدست آورد و همچنین پس از نایب قهرمانی در مسابقات جهانی مدال طلا آسیا را نیز بدست آورد امروز موفق شد به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگ‌ترین افتخارات کشتی فرنگی ایران را به ارمغان بیاورد.

بنا نخستین بار در سال ۲۰۰۵ به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان انتخاب شد و ازهمان ابتدا شیوه کاری او با تمام مربیان متفاوت بود و حتی شیوه کاری بنا مورد توجه کار‌شناسان این رشته ورزشی قرار گرفت.

نخستین دوره مربیگری بنا در تیم ملی کشتی فرنگی در سال ۲۰۰۷ به پایان رسید، نتایج تیم ملی کشتی فرنگی ایران در پکن بسیار ضعیف بود و حتی حمید سوریان مدعی اصلی قهرمانی کشتی فرنگی کشورمان در المپیک نیز از رسیدن به هدف خود بازماند تا جای خالی محمد بنا بیش از پیش احساس شود.

مربی خاص کشتی فرنگی جهان پس از المپیک پکن بار دیگر به عنوان سرمربی تیم ملی کشورمان انتخاب شد و توانست در مسابقات جهانی ۲۰۰۹ با کسب یک مدال طلا و سه برنز تیم کشورمان به مقام دوم جهان برساند و این برای نخستین بار بود که کشتی فرنگی ایران بر روی سکوی جهانی می‌ایستاد و این در حالی بود که پنج کشتی گیر کشورمان برای نخستین بار در مسابقات مهمی چون پیکار‌های جهانی حضور پیدا می‌کرد.

اما این پایان افتخار آفرینی کشتی فرنگی کشورمان با محمد بنا نبود و آقای خاص کشتی در سال ۲۰۱۰ برای اولین بار موفق شد تیم کشتی فرنگی کشورمان را در جام جهانی ارمنستان قهرمان کند و این تازه شروع کار معمار کشتی فرنگی ایران بود.

تیم کشتی فرنگی ایران در همین سال با درایت محمد بنا در بازی‌های آسیایی گوانگ جو با کسب چهار مدال طلا و یک برنز به مقام نخست این رقابت‌های مهم برسد که این نتیجه بهترین نتیجه کشتی فرنگی ما پس از بازی‌های آسیا ۱۹۷۴ تهران بود که در آن سال تیم ایران ۸ طلا و یک نفره در ۱۰ وزن بدست آورده بود.

اما دومین قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران با محمد بنا این بار در بلاروس با وجود تمام ناداوری‌ها با پیروزی مقابل روسیه بدست آمد تا بار دیگر این مربی ارزشمند توانایی‌های خود را به اثبات برساند.

محمد بنا برای سومین بار در روسیه، ایران را با پیروزی مقابل ترکیه قهرمان جام جهانی کشتی فرنگی کرد و با تیم کشورمان هتریک می‌کند.

در دیدار پایانی، حمید سوریان، امید نوروزی، سعید عبدولی و طالب نعمت‌پور پیروزی‌های ارزشمندی را برای کشورمان بدست آوردند تا آقای خاص کشتی فرنگی هتریک کند.

با آغاز المپیک حمید سوریان در روز تولد بنا توانست با کسب مدال طلا نخستین مدال طلای ایران در تاریخ المپیک را برای کشتی فرنگی ایران بدست بیاورد و به آرزو بنا رنگ واقعیت بدهد.

امید نوروزی و قاسم رضایی نیز دیگر طلایی‌های ایران در المپیک لندن بودند تا کاوران کشتی فرنگی ایران با مربی نابغه خود نتیجه غیر قابل باوری را بدست بیاورد و قهرمان المپیک در کشتی فرنگی شود.

در این رقابت‌ها سعید عبدولی می‌توانست چهارمین طلای فرنگی کاران ایرانی باشد اما ناداوری در دیدار او و حریف فرانسوی باعث شد حتی بنا هم به این مساله اعتراض کند.

شب رویایی المپیک لندن برای ایرانیان

قاسم رضایی با کسب سومین مدال طلای المپیک، کشتی فرنگی ایران را قهرمان المپیک کرد. بهداد سلیمی با کسب مدال طلا قوی‌ترین مرد المپیک شد.

به گزارش پارسینه به نقل از ایسنا بهداد سلیمی با کسب مدال طلا قوی‌ترین مرد المپیک شد. مدال نقره هم مانند رقابت‌های جهانی پاریس به سجاد انوشیروانی رسید.

وزنه‌بردار فوق‌سنگین ایران به راحتی مدال طلای المپیک و عنوان قوی‌ترین مرد جهان را به خود اختصاص داد.قهرمان رقابت‌های جهانی پاریس در سال 2011 که بخت نخست طلای المپیک بود، مطابق انتظار کارش را با وزنه‌های بالا و دیرتر از سایرین شروع کرد و به راحتی قهرمانی المپیک شد.

سلیمی در یک‌ضرب 208 کیلوگرم را زد. در حرکت دو ضرب سلیمی کارش را با وزنه 247 کیلوگرم آغاز کرد و با همین وزنه طلایش را قطعی کرد.

همچنین در این دسته سجاد انوشیروانی که از ابتدا عنوان کرده بود که برای نشان نقره المپیکی روی تخته خواهد رفت، با مجموع 449 به هدفش رسید.سلیمی هم در همان حرکت اول به رکورد 455 کیلوگرم رسید و طلا گرفت.


به گزارش فارس قاسم رضایی فرنگی‌کار وزن 96 کیلوگرم کشورمان که با پیروزی مقابل نمایندگان ترکیه، ارمنستان و کوبا به فینال مسابقات کشتی فرنگی بازی‌های المپیک رسیده بود، در دیدار نهایی نیز از سد کشتی‌گیر قدرتمند روسیه گذشت و قهرمان شد.

رضایی در این دیدار در 2 تایم و با نتایج (2 بر صفر) و (یک بر صفر) مقابل رستم توتروف، دارنده مدال برنز 2011 جهان از روسیه به پیروزی رسید و مدال طلا را بر گردن آویخت.

این مدال سومین طلای ایران در مسابقات کشتی فرنگی بود که باعث قهرمانی کشتی فرنگی کشورمان در بازی‌های المپیک شد.

به گزارش پارسینه ؛ بر اساس شعار المپیک باارزش‌ترین مدال‌ها شامل: قوی‌ترین (طلای وزنه برداری دسته‌ی فوق سنگین)، بلندترین (طلای پرش با نیزه) و سریع‌ترین (طلای دوی 100متر) است که یکی از این سه طلای باارزش به بهداد سلیمی رسید.
احساس حدادی، رکورددار پرتاب دیسک آسیا با رکورد ۶۸ متر و ۱۸ سانتی متری به مدال نقره لین مسابقات دست یافت. بدین ترتیب در رویایی‌ترین روز ادوار المپیک برای کشورمان، رتبه ایران در جدول رده بندی مسابقات به یازده رسید.