دوهفته نامه باختر زمین

دوهفته نامه باختر زمین

سیاسی،اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی وورزشی
دوهفته نامه باختر زمین

دوهفته نامه باختر زمین

سیاسی،اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی وورزشی

دستورات مهم رهبر معظم انقلاب درباره اجرای برجام به رئیس‌جمهور



خبرگزاری میزان- حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامه‌ای به آقای روحانی رئیس‌جمهور و رئیس شورای‌عالی امنیت ملی، با اشاره به بررسیهای دقیق و مسئولانه برجام در مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی و عبور این موافقتنامه از مجاری قانونی، دستورات مهمی را در خصوص رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه کشور صادر و با برشمردن تأکیدات و الزامات 9 گانه در اجرای برجام، مصوبه جلسه 634 مورخ 94/5/19 شورای عالی امنیت ملی را با رعایت این موارد و الزامات تأیید کردند.
متن کامل نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور درباره برجام منتشر شدبه گزارش گروه سیاسی میزان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، متن کامل نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به رئیس‌جمهور در موضوع برجام منتشر شد.

متن کامل نامه مقام معظم رهبری به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای روحانی

رئیس جمهور اسلامی ایران و رئیس شورای عالی امنیت ملی دامت توفیقاته

با سلام و تحیت

اکنون که موافقتنامه‌ی موسوم به برجام پس از بررسی‌های دقیق و مسئولانه در مجلس شورای اسلامی؛ کمیسیون ویژه و دیگر کمیسیون‌ها و نیز در شورای عالی امنیت ملی سرانجام از مجاری قانونی عبور کرده و در انتظار اعلام نظر اینجانب است، لازم می‌دانم نکاتی را یادآور شوم تا جنابعالی و دیگر دست‌اندرکاران مستقیم و غیرمستقیم آن، فرصت‌های کافی برای رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه‌ی کشور در اختیار داشته باشید.

1 ـ پیش از هر چیز لازم می دانم از همه‌ی دست‌اندرکاران این فرآیند پرچالش، در همه‌ی دوره‌ها

از جمله: هئیت مذاکره کننده‌ی اخیر که در توضیح نقاط مثبت و در اصل تثبیت آن نقاط همه‌ی سعی ممکن خود را به کار بردند، و نیز از منتقدانی که با ریزبینی قابل تحسین، نقاط ضعف آن را به همه‌ی ما یادآور شدند و مخصوصاً از رئیس و اعضاء کمیسیون ویژه‌ی مجلس و نیز از اعضای عالی مقام شورای عالی امنیت ملی که با درج ملاحظات مهم خود برخی از نقاط خلاء را پوشش دادند، و سرانجام از رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که با تصویب طرحی محتاطانه، راه درست اجرا را به دولت ارائه کردند، و نیز از رسانه‌ی ملی و نویسندگان مطبوعات کشور که با همه‌ی اختلاف نظرها در مجموع، تصویر کاملی از این موافقتنامه در برابر افکار عمومی نهادند، قدردانی خود را اعلام دارم. این مجموعه‌ی پر حجم کار و تلاش و فکر در مسأله‌ئی که گمان می‌رود از جمله‌ی مسائل به یاد ماندنی و عبرت‌آموز جمهوری اسلامی باشد، در خور تقدیر و مایه‌ی خرسندی است. به همین دلیل با اطمینان می‌توان گفت که پاداش الهی برای این نقش آفرینی‌های مسئولانه، مشتمل بر نصرت و رحمت و هدایت ذات حضرت حق خواهد بود ان‌شاءالله، زیرا وعده‌ی نصرت الهی در برابر نصرت دین او تخلف ناپذیر است.

2 ـ جنابعالی با سابقه‌ی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی طبعاً دانسته‌اید که دولت ایالت امریکا در قضیه‌ی هسته‌ئی و نه در هیچ مسأله‌ی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند. اظهارات رئیس جمهور امریکا در دو نامه به این جانب مبنی بر اینکه قصد براندازی جمهوری اسلامی را ندارد، خیلی زود با طرفداریش از فتنه‌های داخلی و کمک مالی به معارضان جمهوری اسلامی، خلاف واقع از آب درآمد و تهدیدهای صریح وی به حمله نظامی ـ و حتی هسته‌ئی که می‌تواند به کیفر خواست مبسوطی علیه وی در دادگاه‌های بین‌المللی منتهی شود ـ پرده از نیت واقعی سران آمریکا برداشت. صاحبنظران سیاسی عالم و افکار عمومی بسیاری از ملت‌ها به وضوح تشخیص می‌دهند که عامل این خصومت تمام‌نشدنی، ماهیت و هویت جمهوری اسلامی ایران است که برخاسته از انقلاب اسلامی است. ایستادگی بر مواضع بر حق اسلامی در مخالفت با نظام سلطه و استکبار، ایستادگی در برابر زیاده طلبی و دست‌اندازی به ملت‌های ضعیف، افشای حمایت آمریکا از دیکتاتوری‌های قرون وسطائی و سرکوب ملت‌های مستقل، دفاع بی‌وقفه از ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت میهنی، فریاد منطقی و دنیاپسند بر سر رژیم غاصب صهیونیست، قلم‌های عمده‌ئی را تشکیل می‌دهند که دشمنی رژیم ایالات متحده امریکا را بر ضد جمهوری اسلامی، برای آنان اجتناب ناپذیرکرده است و این دشمنی تا هنگامی که جمهوری اسلامی با قدرت درونی و پایدار خود، آنان را مأیوس کند ادامه خواهد داشت.

چگونگی رفتار و گفتار دولت امریکا در مسأله‌ی هسته‌ئی و مذاکرات طولانی و ملال‌آور آن، نشان داد که این نیز یکی از حلقه‌های زنجیره‌ی دشمنی عنادآمیز آنان با جمهوری اسلامی است. فریبکاری آنان در دوگانگی میان اظهارات اولیه‌ی آنان که با نیت قبول مذاکره‌ی مستقیم از سوی ایران انجام می‌شد، با نقض عهدهای مکرّر آنان در طول مذاکرات دوساله و همراهی آنان با خواسته‌های رژیم صهیونیستی و دیپلوماسی زورگویانه‌ی آنان در رابطه با دولت‌ها و مؤسسات اروپائی دخیل در مذاکرات، همه نشان دهنده‌ی آن است که ورود فریبکارانه‌ی آمریکا در مذاکرات هسته‌ئی، نه با نیت حل و فصل عادلانه، که با غرض پیشبرد هدف‌های خصمانه‌ی خود درباره‌ی جمهوری اسلامی صورت گرفته است.

بیشک حفظ هوشیاری نسبت به نیّات خصمانه دولت آمریکا و ایستادگی‌هایی که بر اثر آن در طول مسیر مذاکرات از سوی مسئولان جمهوری اسلامی به کار رفت، توانست در موارد متعدّدی از ورود زیان‌های سنگین جلوگیری کند.

با این حال محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است دچار نقاط ابهام و ضعف‌های ساختاری و موارد متعددی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظه به لحظه،‌ می‌تواند به خسارت‌های بزرگی برای حال و آینده‌ی کشور منتهی شود.

3ـ بندهای نه‌گانه قانون اخیر مجلس و ملاحظات ده‌گانه‌ی ذیل مصوبه‌ی شورای عالی امنیت ملی، حاوی نکات مفید و مؤثر است که باید رعایت شود، با این حال برخی نکات لازم دیگر نیز هست که همراه با تأکید بر تعدادی از آنچه در آن دو سند آمده است،‌ اعلام می‌گردد.

اولاً: از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و مالی صورت گرفته است و اجرایی شدن آن در برجام به بعد از اقدام‌های ایران موکول گردیده، لازم است تضمین‌های قوی و کافی برای جلوگیری از تخلف طرف‌های مقابل، تدارک شود، که از جمله‌ی آن اعلام کتبی رئیس‌جمهور امریکــا و اتحادیه‌ی اروپا مبنی بر لغو تحریم‌ها است. در اعلام اتحادیه‌ی اروپا و رئیس‌جمهور امریکا باید تصریح شود که این تحریم‌ها به‌کلی برداشته شده است. هرگونه اظهاری مبنی بر این‌که ساختار تحریم‌ها باقی خواهد ماند، به منزله‌ی نقض برجام است.

ثانیاً: در سراسر دوره‌ی 8 ساله وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای (از جمله بهانه‌های تکراری و خودساخته‌ی تروریسم و حقوق بشر) توسط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظف است طبق بند 3 مصوبه‌ی مجلس اقدام‌های لازم را انجام دهد و فعالیت‌های برجام را متوقف کند.

ثالثاً: اقدامات مربوط به آنچه در دو بند بعدی آمده است، تنها هنگامی آغاز خواهد شد که آژانس پایان پرونده‌ی موضوعات حال و گذشته (pmd) را اعلام نماید.

رابعاً: اقدام در مورد نوسازی کارخانه‌ی اراک با حفظ هویت سنگین آن، تنها در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد قطعی و مطمئن درباره‌ی طرح جایگزین و تضمین کافی برای اجرای آن منعقد شده باشد.

خامساً: معامله‌ی اورانیوم غنی‌ شده‌ی موجود در برابر کیک زرد با دولت خارجی در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد مطمئن در این‌ باره همراه با تضمین کافی منعقد شده باشد. معامله و تبادل مزبور باید به‌ تدریج و در دفعات متعدد باشد.

سادساً: مطابق مصوبه‌ی مجلس،‌ طرح و تمهیدات لازم برای توسعه‌ی میان‌مدت صنعت انرژی اتمی که شامل روش پیشرفت در مقاطع مختلف از هم‌اکنون تا 15 سال و منتهی به 190 هزار سو است،‌ تهیه و با دقت در شورای عالی امنیت ملی بررسی شود. این طرح باید هرگونه نگرانی ناشی از برخی مطالب در ضمائم برجام را برطرف کند.

سابعاً: سازمان انرژی اتمی، ‌تحقیق و توسعه در ابعاد مختلف را در مقام اجرا به‌گونه‌ای ساماندهی کند که در پایان دوره‌ی 8 ساله هیچ کمبود فناوری برای ایجاد غنی‌سازی مورد قبول در برجام وجود نداشته باشد.

ثامناً: توجه شود که موارد ابهام سند برجام، ‌تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست و مرجع، متن مذاکرات است.

تاسعاً: وجود پیچیدگی‌ها و ابهام‌ها در متن برجام و نیز گمان نقض عهد و تخلفات و فریبکاری در طرف مقابل بویژه امریکا، ایجاب می‌کند که یک هیئت قوی و آگاه و هوشمند برای رصد پیشرفت کارها و انجام تعهدات طرف مقابل و تحقق آنچه در بالا بدان تصریح شده است،‌ تشکیل شود. ترکیب و وظائف این هیئت باید در شورای عالی امنیت ملی تعیین و تصویب شود.

با توجه به آنچه ذکر شد، مصوبه‌ی جلسه 634 مورخ 19/5/94 شورای عالی امنیت ملی با رعایت موارد یاد شده تأیید می‌شود.

در خاتمه همان‌طور که در جلسات متعدد به آن جناب و دیگر مسئولان دولتی یادآور شده و در جلسات عمومی به مردم عزیزمان گوشزد کرده‌ام، رفع تحریم‌ها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملت ایران کار لازمی است، لیکن گشایش اقتصادی و بهبود معیشت و رفع معضلات کنونی جز با جدی گرفتن و پیگیری همه‌ جانبـه‌ی اقتصاد مقـاومتی میسر نخـواهد شـد. امیـد است که مراقبت شود که این مقصود با جدیت تمام دنبــال شود و بخصوص به تقویت تولید ملی توجه ویژه صورت گیرد و نیز مراقبت فرمائید که وضعیت پس از برداشته شدن تحریم‌ها، به واردات بی‌رویه نینجامد، و بخصوص از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از امریکا جداً پرهیز شود.

توفیقات جنابعالی و دیگر دست‌اندرکاران را از خداوند متعال مسألت مینمایم.

سیّدعلی خامنه‌ای

29/مهرماه/94

روخوانی متن نامه‌ رهبر انقلاب درباره اجرای برجام + فیلم و صوت

ارمو مازندران کشتی ایلام

ارمو مازندران کشتی ایلام

سهم ارمو دو طلا و سهم ایلام چهار طلا

کسب مقام سومی تیم کشتی آزاد ارمو بعد از تیم های الف و ب ایلام

  مسابقات کشتی آزاد  قهرمانی بزرگسالان استان ایلام


به گزارش باخترزمین ،مسابقات کشتی قهرمانی بزرگسالان استان در تاریخ94/07/24 در شهرستان ایلام برگزار شد .در این دوره از مسابقات که با حضور بیش از 143 کشتی گیر در رشته های آزاد و فرنگی برگزار شد تیم کشتی آزاد ارمو با کسب 4 مدال رنگارنگ و بعد از تیمهای الف و ب ایلام به مقام سوم رسید.

 


اسامی نفرات برتر کشتی آزاد :

اوزان

مقام اول

مقام دوم

مقام سوم

مقام سوم

57

حبیب الله سهرابی

سید محمد متقی

مجتبی منتیان

ایرج فدائیان

کیلو گرم

ارمو

آبدانان

ایلام الف

ایلام ب

61

محمد کوخایی

مهدی برزگر

وحید دوستی

آرش اکبری نیا

کیلو گرم

ایلام الف

ایلام ب

پاکل

چرداول

65

علی اصغر محمد قاسمی

ناصر پورمند

امین جادری زاده

سجاد جعفری

کیلو گرم

ایلام الف

آبدانان

دهلران

چرداول

70

بهرام محمد قاسمی

روح الله فدائیان

امین رحیمی

----

کیلو گرم

ایلام الف

ایلام ب

چوار

----

74

حامد باباخانی

علی آژیک

علی لرستانی

علی سیفی

کیلو گرم

زرنه

ایلام ب

ارمو

ایلام الف

86

اشکان رادان

مهدی شادی وند

حمید رضاپور

سجاد طهماسبی

کیلو گرم

آبدانان

ارمو

دهلران

ایلام الف

97

سعید عموزاده

امین سموری زاده

علی قبادیان

سعید وقاری

کیلو گرم

ارمو

دهلران

ایلام الف

ایوان

125

سجاد نصرتیان

مهدی صالحی

عیسی غیاثی

سجاد مامی

کیلو گرم

ایلام الف

ایلام ب

دهلران

زرنه



اسامی تیم ها ، داوران و مربیان برتر کشتی آزاد :

نتایج

مقام اول

تیم دوم

تیم سوم

فنی ترین کشتی گیر

کشتی گیر اخلاق

داور نمونه

مربی نمونه

تیمی

ایلام الف

ایلام ب

ارمو

بهرام محمد قاسمی ایلام

اشکان رادان

محمد نقی امیدی

علی مریدی

جمع امتیاز

72

57

46

ایلام الف

آبدانان

----

ارمو



کسب هشت مدال رنگارنگ توسط کشتی گیران ارمویی و دره شهری




به گزارش باخترزمین:
رقابت های کشتی فرنگی و آزاد بزرگسالان استان با درخشش ورزشکاران ارمویی و دره شهری همراه شد.

 تیم کشتی آزاد و فرنگی شهرستان دره شهر با کسب هشت مدال رنگارنگ در مسابقات استانی به ترتیب مقام دوم و سوم استان را کسب کردند.

 

 در رشته آزاد حبیب سهرابی (ارمو)طلا و سعید عموزاده (ارمو)مدال طلا، مهدی شادیوند(ارمو)مدال نقره و علی لرستانی (ارمو)مدال برنز را به گردن آویختند.

 

 در فرنگی نیز ایمان زینی وند و میلاد کریمی مدال طلا، هومن رئیسوند و رشید قبادی نقره و جهانبخش نجفی مدال برنز را کسب کردند.

 

در بخش تیمی نیز کشتی آزاد دره شهربا 46 امتیاز رتبه سوم و فرنگی کاران نیز با 50 امتیاز مقام دوم را به خود اختصاص دادند.

  همچنین کمیته فنی مسابقات  ایمان زینی وند را بعنوان فنی ترین کشتی گیر فرنگی کار و علی مریدی (ارمو)را بعنوان بهترین مربی این دوره از مسابقات انتخاب کردند.

 

رقابت های کشتی فرنگی و آزاد قهرمانی بزرگسالان استان روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته با حضور 143 کشتی گیر از 9 شهرستان در سالن کشتی 17 شهریور شهر ایلام برگزار شد.

رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان استان با درخشش ورزشکاران ارمویی همراه شد.

کسب 4 مدال طلا،نقره و برنز، سهم کشتی گیران ارمو یی در کشتی آزاد قهرمانی استان ایلام


رقابت های کشتی آزاد بزرگسالان استان با درخشش ورزشکاران ارمویی  همراه شد.


 

در رشته آزاد حبیب سهرابی لر و سعید عموزاده مدالهای طلا را درو کردند


مهدی شادیوند مدال نقره و علی لرستانی مدال برنز را به دست آوردند .همچنین علی


مریدی از ارمو به عنوان بهترین مربی این دوره از رقابت ها شناخته شد.



هفته نامه باخترزمین،  افتخار آفرینی  کشتی گیران ارمویی را به جامعه ورزشی ارمو


علی الخصوص به کشتی دوستان و خانواده های کشتی گیرا ن تبریک عرض نموده و


از مقامات اجرایی استان ایلام  و شهرستان  دره شهرمی خواهد توجه جدی تری به


ورزش ارمو خصوصأ به ورزش کشتی داشته باشند .، زیرا ارمو به کرات نشان داده


است که قطب کشتی استان بوده و در صورت حمایت از این ورزش، شاهد افتخار


آفرینی در سطح کشور خواهند بود ، همچنان که این کشتی گیران قبلا در میادین


کشوری و بین المللی افتخارات قابل توجهی را آفریده اند .


 نجف مهدی پور ،صاحب امتیاز و مدیر مسئول باخترزمین

 

عزم "اوستیای جنوبی" برای پیوستن به روسیه


خبرگزاری میزان-رئیس منطقه جدایی طلب اوستیای جنوبی گرجستان از برگزاری همه پرسی در این منطقه به منظور پیوستن به روسیه خبر داد.

عزم

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان؛ رئیس منطقه جدایی طلب اوستیای جنوبی گرجستان گفت: اوستیای جنوبی قصد دارد درباره پیوستن خود به روسیه همه‌پرسی برگزار کند.


"لئونید تیبیلوف" در نشستی با ولادیسلاو سورکوف یکی از مشاوران نزدیک ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، طرح خود را به کرملین ارائه کرد.

تیبیلوف در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد، اعلام کرد: واقعیت سیاسی کنونی به گونه‌ای است که ما باید دست به یک انتخاب تاریخی بزنیم و خود را با کشور برادر روسیه متحد کنیم تا برای دهه‌ ها از امنیت و موفقیت جمهوری و مردم خود اطمینان یابیم.

وی افزود: این همه‌پرسی که من در مثبت بودن نتیجه‌ی آن تردیدی ندارم، به ما امکان خواهد داد مردم خود را متحد کنیم.