به گزارش قدس آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، هنگامی که حزب نازی آلمان به قدرت رسید، فرآیندی را آغاز کرد که طی آن تمام نهادهای این کشور – دانشگاهها، نیروهای پلیس و غیره – استقلال خود را از دست دادند. این نهادها یا با ارزشهای سوسیالیستی- ملی این کشور همراستا شده و یا به کلی سرکوب شدند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سرلشکر محمدعلی جعفری صبح امروز در گردهمایی فرماندهان نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حرم مطهر رضوی(ع) اظهار داشت: با گرامیداشت شهدای 8 سال دفاع مقدس و تمامی آنهایی که بعد از جنگ جان خود را تقدیم اسلام کردند، خدا را شکر میکنیم که در مقطعی از زمان زندگی میکنیم که سایه ولایت بالای سر ما قرار دارد.
*تأمین امنیت کار اصلی سپاه در خلیج فارس و عرصه دریا و بخش جنوبی میهن اسلامی است
فرمانده کل سپاه پاسداران بیان کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی زندگی میکنیم و از همه بالاتر پاسدار این نظام و انقلاب هستیم، امیدواریم خدای متعال توفیق ویژهای به ما بدهد تا بتوانیم پاسدار خوبی برای اسلام عزیز باشیم و از سردار فدوی بابت برگزاری این همایش تشکر میکنیم.
وی عنوان کرد: تأمین امنیت که کار اصلی سپاه در خلیج فارس و عرصه دریا و بخش جنوبی میهن اسلامی است بهویژه بیشتر از گذشته روشن است در حالی که در همه منطقه، هر کس بهطریقی قصد ایجاد ناامنیهایی دارد، ایران اسلامی از یک امنیت بینظیر برخوردار است.
سرلشکر جعفری عنوان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی و ایران اسلامی تمامی تلاش خود را برای گسترش ناامنی در ایران به کار میگیرند، برخی از کشورهای منطقهای و آلسعود به دشمنان آشکار اضافه شدند.
وی تصریح کرد: امروزه هزینههای بسیاری برای ایجاد ناامنی در کشور ما میشود اما آمادگی بسیار زیاد نیروهای نظامی در کشور سبب خنثی شدن تمامی توطئههای دشمن شده است.
*نیروی دریایی سپاه اجازه تعرض به هیچ فرد و یا کشوری را به خاک عزیز ایران نمیدهند
فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به فعالیت بینظیر نیروی دریایی سپاه پاسداران عنوان کرد: امید داریم تا سربازان جان بر کف نیروی دریایی سپاه با قدرت همیشگی در برابر هرگونه تهدید ایستادگی کنند و اجازه تعرض هیچ فرد و یا کشوری را به خاک عزیز ایران ندهند.
سرلشکر جعفری با تأکید بر "در بحث دریایی شرایط بسیار خوبی را سپری میکنیم" بیان داشت: امروز آمادگی داریم تا قایقهای متجاوز به خلیج فارس را توقیف کنیم و با بازوان پرتوان نیروی دریایی، ناوهای آمریکایی را به اعماق خلیج فارس بفرستیم.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در ماههای اخیر گفت: رهبری بارها در این ماهها بر کلیدواژه انقلاب و انقلابی بودن تأکید داشتهاند و بهصورت مداوم از مسئولان نظام و قوای سهگانه خواستهاند تا به این مهم توجه داشته باشند.
فرمانده کل سپاه پاسداران متذکر شد: تمامی فرماندهان نظامی و مسئولان کشوری باید این موضوع را بررسی کنند که چرا رهبری به این میزان به مقوله انقلاب و انقلابی ماندن تأکید دارند و اینکه ایشان نگران چهچیزی در این باره هستند.
*اصالت و هدف اصلی سپاه پاسداران حفظ انقلاب اسلامی است
سرلشکر جعفری با بیان اینکه رهبری نگران انقلاب و حرکت انقلابی هستند، عنوان کرد: اصالت و هدف اصلی سپاه پاسداران حفظ انقلاب اسلامی است و در تمامی زمینهها برای این دفاع و حفظ آن، آمادگی داریم.
فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: این شبهه که خطاب رهبری در ارتباط با حرکت انقلابی ما نبودهایم و خطاب آنهایی هستند که در راه، انقلابی نیستند نباید برای ما به وجود بیاید زیرا یکی از وظایف اصلی سپاه پرداختن به این موضوع، حفظ، توسعه و ترویج انقلابی اسلامی است.
وی ادامه داد: مأموریت عمقبخش داخلی و خارجی جزو وظایف اصلی و مأموریتهای سپاه پاسداران است و پاسداران نیز باید در این باره تلاش مضاعفی از خود به نمایش بگذارند.
سرلشکر جعفری تصریح کرد: پاسداری از انقلاب اسلامی وظیفه اصلی پاسداران، واحدها و یگانهای مختلف سپاه بوده و در تمامی عرصههای مأموریتی این مهم را بهصورت اعتقادی در دستور کار دارند.
*از بیرون سپاه سعی شده تا نقش انقلابی سپاه به یک مجموعه مسلح تبدیل شود
فرمانده کل سپاه پاسداران عنوان کرد: وظیفههای تخصصی در ارتباط با مباحث دفاعی و جنگی بر دوش سپاه است، اما شاید اینها کار اصلی نباشد، زیرا در سال 84 که آمریکاییها اطراف ما را گرفته بودند و تهدیدهای زیادی را به وجود میآوردند رهبری خطاب به سپاه فرمودند که مسئولیت اصلی سپاه حفظ انقلاب این و شرکت در جنگ با نیروهای خارجی بهعنوان کار درجه دوم شما محسوب میشود.
وی افزود: ما تمامی نیروهای پاسدار باید این پاسداری از انقلاب اسلامی را برای خود معنا کنیم و بدانیم بهغیر از وظیفه تخصصی خود وظیفه سنگین بزرگتری بر دوش داریم.
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه حفظ انقلاب یک وظیفه مشترک بین همه پاسداران و وابستگان به سپاه است، گفت: بعد از اتفاقات بسیار ناشی از برجام و توافق هستهای، خطرها و نگرانیهایی وجود دارد که شرایط را حساس میکند از این رو باید توجه به حفظ انقلاب مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
سرلشکر جعفری یادآور شد: در طول این سالها از بیرون سپاه سعی شده تا نقش انقلابی سپاه به یک مجموعه مسلح تبدیل شود که تنها به بحث دفاعی و جنگی میپردازد و همانند سایر نیروهای مسلح دنیا رفتار میکند؛ سپاه نمیتواند تنها وظیفه خود را دفاع مسلح از انقلاب اسلامی بداند زیرا محتوای سپاه نظارت بر انقلاب است.
*بعد از جریانات دوم خرداد تهدیدها علیه انقلاب جدی شد
وی سپاه را یک تشکیلات با وظیفه دفاع از انقلاب دانست و افزود: سپاه پاسداران از ابتدای تشکیل بهعنوان نیروی انقلابی براساس دین، تقوا، درک و عمل انقلابی به وجود آمده است.
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه از زمانی که تحریم علیه انقلاب بهصورت مستقیم از مسائل نظامی، امنیتی و دفاعی به مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی رسید انقلاب در معرض خطر جدی قرار گرفت، افزود: بعد از جریانات دوم خرداد که شعار توقف انقلاب توسط بخشی از مدعیان اصلاحات در انقلاب سر داده شد این تهدیدها جدی شد.
وی ادامه داد: از سال 78 این خطر بسیار جدی شد و از آن روز بود که رهبری برای مخالفت و مبارزه با این تفکر خطرناک، چفیهای را بر دوش خود قرار دادند و تا به امروز آن را نگه داشتهاند.
سرلشکر جعفری با بیان اینکه با شعارهای مختلف میخواستند انقلاب متوقف شود، افزود: آنها میگفتند که نظام و انقلاب باید از یکدیگر جدا باشند و برای تحقق این نظر خود نیز در عمل حرکتهایی برای انحراف انقلاب انجام میدادند.
وی با تأکید بر اینکه سپاه حواسش به مأموریت اصلی که حفظ انقلاب است، گفت: کنار آمادگیهای نظامی و تجهیزات که در حال صورت گرفتن است، ابعاد دیگر باید در سپاه تقویت بشود تا سپاه بتواند از انقلاب بهدرستی دفاع کند.
*برخی انتظار دارند سپاه براساس قوانین بینالمللی کشورهای غربی به فعالیت بپردازد
فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به سخنان رهبری در سال 90 یادآور شد: رهبری در آن دیدار خطاب به مجموعه سپاه فرمودند که این سپاه باید از انقلاب پیشرونده و انقلابی که بهسوی اهداف گام برمیدارد حفاظت کند.
سرلشکر جعفری با یادآوری وظایف تغییرناپذیر سپاه تصریح کرد: برخی انتظار دارند تا سپاه به یک گوشه برود و براساس قوانین بینالمللی کشورهای غربی به فعالیت بپردازد و نسبت به ظلمهای جهانی و منطقهای بیتفاوت باشد؛ امروزه شاهد هستیم در مسائل داخلی در بحث حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی هر روز یکی از یک سمتی با یک حربهای و به یک شکلی به این ارزشها حمله میکند.
فرمانده سپاه پاسداران ابراز کرد توجه به ابعاد داخلی و مؤلفههای اصلی سپاه برای این است که سپاه بتواند در همه ابعاد از انقلاب اسلامی و ارزشهای آن دفاع کند؛ رهبری در ارتباط با جنگ نرم میفرماید که جنگ سخت به یک خلوص کامل نیاز دارد اما جنگ نرم آنقدر مهمتر است که خلوص آن باید بسیار ویژه باشد.
وی با اظهار اینکه موضوع امر به معروف و نهی از منکر راهبردی است برای تقویت دین و فضای معنوی عنوان کرد: تأکید بر معنویت بهعنوان محور اصلی سپاه نکتهای است که رهبری بارها بر آن تأکید کرده است.
جعفری افزود: نمیتوانیم ادعا کنیم از لحاظ ارزشها و معنویت در بحث ایدهآل و مطلوب هستیم اما نیاز داریم تا سپاه به بالاترین سطح ارزشی و معنوی دست پیدا کند تا بتواند مأموریت خطیر خود را انجام دهد.
به گزارش جام نیوز، حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت که در حسینیه جماران برگزار شد، در رابطه با موضوع «تقابل انقلابیگری و اشرافیگری»، گفت: برای پرداختن به این بحث یکی از راههای بسیار خوب بازخوانی سخنان امام(ره) است. متأسفانه برخیها از سخنان امام(ره) جملات خنثیتر را استفاده میکنند و حرفهایی که نوک آنها تیزتر است، گفته نمیشود و تلاش میکنند جلوی بازخوانی و بازفهمی و توجه به سخنان امام(ره) گرفته شود.
وی افزود: امام خمینی(ره) خیلی رک و صریح صحبت میکردند، حتی اسلام را تقسیم بر دو کرده بودند و از اسلام آمریکایی و اسلام ناب سخن میگفت.
ازغدی تصریح کرد: امام(ره) با صراحت در رابطه با اسلام درباری، اسلام مرفهان بیدرد، اسلام ابوسفیانی، اسلام وهابی و اسلام شیعهنمایان قالتاق سخن میگفتند. یکی از خصوصیات امام(ره) این بود که هرچه سنشان بالاتر میرفت، جوانتر میشدند. اکثر سیاستمداران وقتی سنشان بالا میرود، محافظهکارتر میشوند و جرأت نمیکنند در رابطه با خیلی از مسائل حرف بزنند.
وی گفت: من از خیلی از سیاستمداران شنیدهام که میگویند این نوع ادبیات امام(ره) خوب است، اما به درد مدیریت و حکومت کردن نمیخورد. من دیدهام کسانی را که در محافل عمومی به امام احترام میگذارند، ولی در محافل خصوصی برخی دیدگاههای ایشان را مسخره میکنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: امام(ره) به مسئولان و به ملت میگفتند به تنها چیزی که باید فکر کنید استواری پایههای اسلام است و بعد اسلام ناب را توضیح میدادند و میگفتند اسلامی را قبول داریم که پرچمدار مظلومان، مستضعفان، پابرهنگان و فقرای جهانی است، نه سرمایهداران اشرافی.
ازغدی اظهار داشت: امام(ره) اسلام را تقسیم میکند تا مسلمانان دو دسته باشند، مسلمانان واقعی و مسلمانان دروغین.
وی در ادامه به ماجرای فیشهای حقوقی نجومی مدیران اشاره کرد و گفت: شما در فیشهای حقوقی نجومی دیدید که برخی مسئولان با تهریش، یقه بسته، سه انگشتر عقیق و کمی هم داغ مهر بر پیشانی بودند که حقوقهای نجومی میگرفتند. این همان اسلام اشرافی است که امام(ره) به آن اشاره کردند.
ازغدی خاطرنشان کرد: این مسئولان برای خودشان حقوقهای 100 میلیونی مینویسند، ولی از آنطرف شنیدیم که تعدادی از معدنکاران به خاطر اعتراض برای عدم پرداخت حقوقشان به شلاق محکوم میشوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: برخیها ممکن است بگویند امام(ره) اسلام را طبقاتی کرده، بله، در مکتب امام(ره) اسلام طبقاتی داریم، اسلامی که فقرا و مستضعفان طرفدارش هستند و دیگری هم اسلامی که سرمایهداران و اشراف طرفدار آن هستند.
ازغدی خاطرنشان کرد: پولپرستی با خداپرستی جمع نمیشود، البته شاید باشد کسی که پولدار و متدین است، ولی پولپرستی با اسلام جمع نمیشود. نابرابری و رفاه توأم با نابرابری و بیاخلاقی چیزی است که امام(ره) آن را سرمایهداری و پولپرستی و اسلام سرمایهداری میداند.
وی ادامه داد: امام(ره) در اسلام اشرافیگری سه تیپ آدم را معرفی میکنند، اول زراندوزان حیلهگر، دوم قدرتمندان بازیگر و سوم مقدسنمایان بیهنر.
ازغدی اظهار داشت: شما باید به هر کسی که خیلی مقدسنمایی میکند، شک کنید. زراندوز حیلهگر نیز مصداق کسی است که با اسمهای مختلف و حیله به دنبال اهدافش است. قدرتمندان بازیگر هم کسانی هستند که میخواهند به هر روشی که شده به قدرت برسند.
وی افزود: مقدسنماها معمولاً بیعرضه و بیهنر هستند و تنها هنرشان این است که جلوی افرادی که کارهای مثبتی را انجام میدهند، با توهین و تحریف و موارد اینچنینی بگیرند.
ازغدی خاطرنشان کرد: امام(ره) میفرماید؛ حواستان باشد قدرتهای بزرگ چپاولگر در همه جوامع، افرادی را با تیپهای مختلف از ملیگراها و روشنفکران مصنوعی تا روحانینمایان ذخیره دارند که اگر این افراد فرصت پیدا کنند از همه تهدیدهای دیگر خطرناکتر و آسیبرسانتر هستند.
وی گفت: گاهی این افراد 30 تا 40 سال در بین مردم زندگی میکنند و منتظر یک فرصت هستند تا در موقع مناسب با یک حرکت خاص یا یک موضعگیری کار ملت و انقلاب را بسازند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی افزود: امام(ره) میگویند ما با جهان دعوا نداریم و دعوای ما با جهانخواران است، ولی برخیها همواره بحث آشتی با جهان را مطرح میکنند، انگار امام(ره) با همه جهان دشمن بوده است.
ازغدی ادامه داد: یک عده همیشه موافق یا مخالف هستند، ولی برخیها وقتی خلافی میبینند در مقابل آن موضع میگیرند، اینها اولیای خدا هستند، ولی اینهایی که همیشه موافقند نگاه میکنند تا ببینند باد از کدام طرف میوزد تا سواری بگیرند، ولی نمیدانند که دارند سواری میدهند.
وی تأکید کرد: نهادهایی هست که هر وقت رئیس آن عوض بشود، اعضای آن نهاد نیز کاملاً نظراتشان عوض میشود. افرادی که همیشه موافق نظر حاکم هستند، یک عده هم وجود دارند که همیشه مخالفت میکنند، اینها هم روانی هستند.
این استاد دانشگاه اظهار داشت: امام(ره) میفرمایند؛ مراقب باشید گاهی افرادی به شکل روحانی یا سیاسی در بین شما زندگی میکنند و منتظر موقعیت مناسب هستند تا ضربه خود را به انقلاب بزنند و برای اینکار به هر کاری دست میزنند.
ازغدی تصریح کرد: همانطور که امام(ره) میگویند راه مبارزه با اسلام آمریکایی خیلی پیچیده است و باید تمام زوایای آن را برای پابرهنگان و مستضعفان مشخص کرد.
وی گفت: برخی از سخنان امام(ره) سه الی چهار جمله گزینشی حفظ کردهاند و هرجا میخواهند کار خود را پیش ببرند، این جملات را بیان میکنند. برخیها در رابطه با بیانات رهبری هم همینکار را انجام میدهند، امام(ره) در رابطه با چنین افرادی هشدار دادند.
ازغدی ادامه داد: امام(ره) بارها با تعابیر تند در رابطه با اسلام ناب و اسلام اشرافیگری و اسلام آمریکایی سخن گفتند. امام(ره) 30 سال پیش مطالبی را در رابطه با وهابیت مطرح کردند که امروز نتایج آن را میبینیم.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ما باید خود را به سادهزیستی عادت دهیم، امام(ره) میفرماید؛ اگر میخواهید بدون ترس در برابر باطل بایستید و در میدان در میانه راه مردد نشوید، باید خود را به ساده زیستن عادت دهید.
وی افزود: انسان وابسته ضعیف است و اگر ضعیف هستیم، به دلیل وابستگی ما به قدرت، شهوت و مسائل دیگر است. امام(ره) نیز بر این مسئله تأکید دارند و میگویند کسانی که از آمریکا و دشمنان اسلام میترسند به این دلیل است که تقوایشان ضعیف است.
ازغدی ادامه داد: برخی از افرادی که یک روزی انقلابی بودند و امروز رویکرد خود را تغییر دادهاند به این دلیل است که وابسته شدهاند و امروز از عقاید خود دست کشیدهاند، ولی ایکاش آنقدر جسارت داشتند که میگفتند ما دیگر انقلابی نیستیم.
وی اظهار داشت: اکثر ما عقایدمان را همیشه با منافعمان تنظیم میکنیم. یک عده هم هستند که منافع خودشان را با عقایدشان تنظیم میکنند و یک اقلیت هم وجود دارند که بین عقاید و منافع، عقایدشان را انتخاب میکنند که اینها باارزش هستند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: اکثر آدمها نه مؤمن هستند و نه کافر، کسانی که یقین دارند خدا وجود دارد هم در اقلیت هستند و در کل اکثر ما به این مسئله شک داریم و یقین نداریم که خدا و آخرت وجود دارد.
ازغدی تأکید کرد: امام(ره) میگویند مردان و زنان بزرگ که خدمتهای بزرگی به ملت کردهاند، اغلب سادهزیست هستند و مخالف زندگی اشرافی بودهاند. آنهایی که اسیر هوای نفسانی و شهوانی هستند، افرادی هستند که شعارهای خود را عوض میکنند و اسم این کار را ممکن است مصلحت یا واقعبینی بگذارند.
وی گفت: امام(ره) میفرماید مراقب اشرافیگری باشید که با اشرافیگری نمیتوانید با قدرتهای طاغوتی مقابله کنید. امام(ره) تأکید دارند که همه چیز باید اسلامی باشد، بازار باید اسلامی و به فکر ضعفا و فقرا باشد، بازاری که به فکر فقرا نباشد، اسلامی نیست، حتی اگر صدای اذان از آن بیاید.
عضو شورای انقلاب فرهنگی در خاتمه خطاب به دانشجویان گفت: اینجا جماران است و جایی که شما نشستهاید روزی هزاران شهید نشسته بودند، باید سعی کنید ادامهدهنده راه آن شهدا باشید./ فارس
صدها هزار موشک حزب الله در زمین کاشته شده و هرجا در سرزمین های اشغالی را لازم باشد هدف قرار می دهد.
به گزارش شریان نیوز،در سال ۱۳۶۱ گروه های اسلام گرای جنوب لبنان با الهام از اندیشه های امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی، با یکدیگر متحد و جنبشی به نام حزب الله را پایه گذاری کردند. در نیمه اول خرداد ۶۱، تهران میزبان کنفرانس نهضتهای آزادیبخش بود و نیروهای اسلام گرا و شخصیت های روحانی لبنان که در این کنفرانس شرکت کرده بودند، خواستار کمک فوری ایران به مردم لبنان گردیدند.